Warning: A non-numeric value encountered in /home/doemijma/public_html/wp-content/themes/Divi_PuurFloor/functions.php on line 5560

OVER ONS

Wij zijn Stef en Eline Bouwman. Stef is sinds 2010 huisman en gek op koken en bakken. Eline werkt fulltime in het onderwijs en is in haar vrije tijd ook graag op een andere wijze creatief bezig. Sinds 2013 bakken en decoreren wij taarten. Wat begon als een bescheiden hobby is uitgegroeid tot een gezellige gezamenlijke bezigheid. Onze taarten worden door velen gewaardeerd, niet alleen om de decoraties, maar zeker ook om de smaak.

Wij vinden het leuk om steeds meer te leren op het gebied van taarten maken en proberen dan ook graag nieuwe technieken uit. Daarom hebben we kort geleden met succes een aantal cursussen gevolgd op het gebied van decoreren, bloemen en spuitwerk en staan er altijd weer nieuwe cursussen in de planning.

Taarten maken blijft voor ons op de eerste plaats een hobby, waar we onze ziel en zaligheid in kwijt kunnen. We leggen voor onszelf de lat hoog en dat komt hopelijk tot uitdrukking in onze resultaten.